Claessen Orchideeeën

Claessen Orchideeën opende in maart 2006 haar deuren in Nederweert-Eind. Sinds 2006 heeft Claessen Orchideeën meegedaan aan verschillende grote tentoonstellingen en worden er regelmatig rondleidingen gegeven in het bedrijf. Het bedrijf van Rik Claessen (1985) is ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby. Het begon met het inrichten van een terrarium, waarbij al snel bleek dat de passie voor orchideeën & tropische planten de overhand kreeg. Deze passie heeft hij voortgezet en brengt hij graag over naar u!

In 2010 heeft Claessen Orchideeën een webshop gelanceerd (www.orchideeen-shop.nl). Dankzij de zeer grote diversiteit aan planten is Claessen Orchideeën Europees bekend geworden, zelfs landen buiten Europa doen een beroep op het productaanbod en de service van Claessen Orchideeën.

 

Wij, Claessen Orchideeën, hechten erg veel waarde aan een goede persoonlijke service. Elke vraag wordt beantwoord en is er mogelijkheid om voor een aankoop persoonlijk geadviseerd te worden. Ook na de aankoop streeft Claessen Orchideeën naar een goede aftersales.

In 2015 gooit Claessen Orchideeën het roer om. Een nieuwe huisstijl en logo geven een verfrist nieuw uiterlijk. Dit in combinatie met veel vernieuwingen op zowel de webshop als in de winkel heeft ervoor gezorgd dat het aanbod nog beter aansluit op de vraag van de klant.

Een nieuwe naam (Claessen Orchids) en een tweede webshop (www.orchideeen-kado.nl) zorgt ervoor dat een nog bredere doelgroep kan worden bediend.