Leveroysedijk 3

6034 SW Nederweert-Eind

Nederland

Service staat in ons kleine bedrijf hoog op onze agenda. Wij vinden het belangrijk om zowel voor als na uw aankoop service te verlenen. Omdat wij beperkt aanwezig zijn verloopt de communicatie met de klantenservice voornamelijk per e-mail. Indien nodig zal onze klantenservice u telefonisch benaderen.


LET OP! Wegens extreem drukke omstandigheden is het momenteel niet mogelijk om onze normale reactietermijn van 4 werkdagen na te streven. Onze oprechte excuses daarvoor. We doen ons uiterste best u zo snel als mogelijk te helpen en hopen op uw begrip.Openingstijden Winkel en Kwekerij

Elke laatste zaterdag van de maand open van 9:00 - 17:00.

Lunchpauze van 12:00 - 12:45.

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN!

Wegens Carnavalsvakantie 2020 gaan we op zaterdag 7 maart open in plaats van de laatste zaterdag van februari (29 februari).

Contactformulier

* Verplichte velden

U hoort binnen 4 werkdagen van ons.

Over Claessen Orchids and Plants BV

Claessen Orchids and Plants BV opende in maart 2006 haar deuren in Nederweert-Eind. Sinds 2006 heeft Claessen Orchids and Plants BV meegedaan aan verschillende grote tentoonstellingen en worden er regelmatig rondleidingen gegeven in het bedrijf. Het bedrijf van Rik Claessen (1985) is ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby. Het begon met het inrichten van een terrarium, waarbij al snel bleek dat de passie voor orchideeën & tropische planten de overhand kreeg. Deze passie heeft hij voortgezet en brengt hij graag over naar u!