Leveroysedijk 3

6034 SW Nederweert-Eind

Nederland

Openingstijden Claessen Orchideeeën


Service staat in ons kleine bedrijf hoog op onze agenda. Wij vinden het belangrijk om zowel voor als na uw aankoop service te verlenen. Omdat wij beperkt aanwezig zijn verloopt de communicatie met de klantenservice voornamelijk per e-mail. Indien nodig zal onze klantenservice u telefonisch benaderen.


Onze klantenservice is beperkt aanwezig en doet haar uiterste best om binnen 4 werkdagen te reageren op uw e-mail. 


Openingstijden Winkel en Kwekerij


Wij staan voor u klaar en vragen u vriendelijk om rekening te houden met bovenstaande data en reactietijden. Wij als klein bedrijf doen ons uiterste best om uw vraag zo snel mogelijk te behandelen.

Contactformulier

* Verplichte velden

U hoort binnen 4 dagen van ons.

Over Claessen Orchideeen

Claessen Orchideeën opende in maart 2006 haar deuren in Nederweert-Eind. Sinds 2006 heeft Claessen Orchideeën meegedaan aan verschillende grote tentoonstellingen en worden er regelmatig rondleidingen gegeven in het bedrijf. Het bedrijf van Rik Claessen (1985) is ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby. Het begon met het inrichten van een terrarium, waarbij al snel bleek dat de passie voor orchideeën & tropische planten de overhand kreeg. Deze passie heeft hij voortgezet en brengt hij graag over naar u!