Claessen Orchideeën groeit voornamelijk online in sneltreinvaart waardoor het steeds belangrijker wordt om ook via social media in contact te staan met andere liefhebbers, hobbyisten, fanatiekelingen en klanten. Daarom willen we naast de bestaande Facebookpagina een plekje in de 'online orchideeën-community' innemen middels Instagram. Ook gaat Claessen Orchideeën bloggen als aanvulling op de webshop en social media. We willen een student de kans geven om mee te denken en werken bij de opbouw en invulling van zowel het instagramaccount als de blog.

Ben jij op zoek naar een stage in (online) communicatie en lijkt het je leuk om vanaf de opbouwfase mee te denken en werken aan de invulling van verschillende social media kanalen? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou! Naast de online communicatie is er ook de kans om op het gebied van offline communicatie je steentje bij te dragen en ervaring op te doen.

Profiel gezochte stagiair(e)
-          Je studeert Communicatie of een soortgelijke mbo- of hbo-opleiding waar online communicatie / social media aan bod komen en van belang zijn.
-          Je bent op zoek naar een meeloopstage of afstudeerstage.
-          Je wilt leren op het gebied van (online) imago en identiteit en de verbetering hiervan.
-          Je hebt zowel Nederlands als Engels in schrift goed onder de knie.
-          Je voelt je niet zo thuis in een groot bedrijf en mengt je liever in een familiebedrijf waar je iedereen snel leert kennen.
-          Je bent geïnteresseerd in orchideeën of andere (tropische) planten. Dit is geen vereiste, maar het maakt de stageplek waarschijnlijk leuker voor je!
-          Je bent niet bang voor honden (die lopen hier wel eens gezellig rond).

Klik hier voor meer informatie over Claessen Orchideeën en neem gerust een kijkje op onze webshop en Facebookpagina!