Een rondleiding door onze Orchideeën kas.

Heeft u altijd al eens willen weten wat wij nou precies doen? Of bent u opzoek naar een informatieve middag? Bekijkt u eens deze zeer interessante rondleiding! Interessant voor jong en oud.

Waar bestaat deze rondleiding uit?

Bij aankomst wordt u welkom geheten door uw gids. Deze gids zal u gedurende ongeveer 1 uur geheel interactief rondleiden en al uw vragen beantwoorden. Bij aanvang krijgt u eerst een heerlijk stuk Limburgse vlaai en een lekker kopje koffie. De rondleiding zal plaatsvinden in 500m2 kassen en ook enkele demonstraties over de verzorging van orchideeën zullen niet ontbreken. Wanneer de rondleiding is afgelopen, kunt u op eigen gelegenheid nog eens door de kassen wandelen. Uiteraard is het mogelijk een leuk aandenken aan te schaffen. Bij intensieve deelname van de bezoekende groep kan en mag de rondleiding uitlopen tot 2,5 uur.

Na afloop van de rondleiding heeft u inzicht gekregen in:

  • - Wie wij zijn
  • - Wat wij doen (zowel voor als achter de schermen)
  • - Het ontstaan van Claessen Orchideeën
  • - Hoe u een orchidee verzorgt/opkweekt
  • - Hoe u een orchidee oppot

Wat kost deze rondleiding?

De kosten van deze rondleiding zijn afhankelijk van het aantal personen en kunnen afwijken per seizoen. Gedurende de weekenden zijn rondleidingen voor groepen kleiner dan 15 personen helaas niet mogelijk. Ziet u de tabel hieronder voor de mogelijkheden en kosten:

Aantal
personen
1 april t/m 31 september1 oktober t/m 31 maart
ma t/m vr Weekenden ma t/m vr Weekenden
< 15 € 145,00 n.v.t. € 145,00 n.v.t.
15 + € 9,50 p.p. € 10,50 p.p. € 8,50 p.p. € 9,50 p.p.

Informatie betreffende de betalingsmogelijkheden kunnen per e-mail worden opgevraagd. 

Hoe reserveer ik?

Reserveren is simpel! U kunt onderstaand reserveringsformulier invullen waarna wij contact zullen opnemen betreffende de reservering. Heeft u speciale wensen aangaande uw rondleiding (bijvoorbeeld een broodje en soep in plaats van vlaai en koffie), dan is dat bespreekbaar. U kunt dit in het opmerkingenveld kenbaar maken. We stemmen een en ander dan telefonisch of per e-mail verder met u af.

[Contact form - module]