Webshop Claessen Orchideeeën

Op dit moment heeft Claessen Orchideeën een tweetal webshops. Bent u ook benieuwd wat deze shops inhouden of wat u op deze verschillende shops kunt vinden? Deze uitleg vindt u op deze pagina.

orchideeen-shop.nl

In 2010 heeft Rik Claessen, eigenaar van Claessen Orchideeën, besloten een webshop te beginnen. orchideeen-shop.nl is tot op de dag van vandaag nog steeds de webshop voor unieke orchideeën en tropische planten! Bent u op zoek naar een heel speciaal plantje? Of wilt u uw verzameling uitbreiden? Orchideeen-shop.nl is uw webshop!

Dankzij de zeer grote diversiteit aan planten is deze webshop Europees bekend geworden! In alle landen van de EU zitten op dit moment afnemers die regelmatig een bestelling plaatsen op orchideeen-shop.nl! Op deze webshop vindt u meer dan 1200 producten. U vindt naast aparte en unieke orchideeën ook zeer veel tropische planten. U vindt hier planten voor de vensterbank, uw terrarium/paludarium, of zelfs orchideeën voor buiten! Op deze webshop vindt u planten in alle soorten en maten! Kortom, voor iedereen wat wils!

Naast planten biedt deze webshop ook producten aan voor in uw kas/vensterbank! Meststoffen, potjes, stokjes en bestrijdingsmiddelen, u vindt alles op www.orchideeen-shop.nl.

Nieuw in deze shop zijn de XXL orchids. Dat zijn grote, zeldzame en volwassen planten die al minimaal 10 jaar oud zijn. Kunt u een plant niet vinden of is het uitverkocht? Stuurt u dan een e-mail naarklantenservice@claessenorchids.com en wij regelen het voor u! In 2015 wordt deze webshop compleet vernieuwd. Een nieuw systeem en een verfrist nieuw uiterlijk zorgen ervoor dat wij u nog beter van dienst kunnen zijn!

Bezoek orchideeen-shop.nl

orchideeen-kado.nl

In 2015 heeft Claessen Orchideeën besloten om, naast de bestaande webshop (www.orchideeen-shop.nl), een nieuwe webshop te lanceren: www.orchideeen-kado.nl. In tegenstelling tot orchideeen-shop.nl, die vooral unieke en aparte orchideeën aanbiedt, biedt orchideeen-kado.nl vooral bloeiende en cadeauwaardige planten aan.

Is iemand in uw familie jarig? Is er iets te vieren?! Of wilt u zomaar iemand in het zonnetje zetten?! www.orchideeen-kado.nl biedt uitkomst! U kunt er voor kiezen om het door u gekozen cadeautje in een cadeaudoos te laten bezorgen. Buiten dat worden alle planten ook mooi verpakt, voordat ze in een doos gaan.

Heeft u een tante in Kroatië? Ook naar haar kunnen wij een cadeau versturen! Wij leveren in heel de EU! Zelfs wanneer u uw personeel een presentje wilt geven, bijvoorbeeld met de kerst, kunt u bij orchideeen-kado.nl terecht. Neem bij interesse en/of vragen gelijk even contact met ons op!

Bezoek orchideeen-kado.nl