Webshop Claessen Orchideeeën

orchideeen-shop.nl

In 2010 heeft Rik Claessen, eigenaar van Claessen Orchideeën, besloten een webshop te beginnen. orchideeen-shop.nl is tot op de dag van vandaag nog steeds de webshop voor unieke orchideeën en tropische planten! Bent u op zoek naar een heel speciaal plantje? Of wilt u uw verzameling uitbreiden? Orchideeen-shop.nl is uw webshop!

Dankzij de zeer grote diversiteit aan planten is deze webshop Europees bekend geworden! In alle landen van de EU zitten op dit moment afnemers die regelmatig een bestelling plaatsen op orchideeen-shop.nl! Op deze webshop vindt u meer dan 1200 producten. U vindt naast aparte en unieke orchideeën ook zeer veel tropische planten. U vindt hier planten voor de vensterbank, uw terrarium/paludarium, of zelfs orchideeën voor buiten! Op deze webshop vindt u planten in alle soorten en maten! Kortom, voor iedereen wat wils!

Naast planten biedt deze webshop ook producten aan voor in uw kas/vensterbank! Meststoffen, potjes, stokjes en bestrijdingsmiddelen, u vindt alles op www.orchideeen-shop.nl.

Nieuw in deze shop zijn de XXL orchids. Dat zijn grote, zeldzame en volwassen planten die al minimaal 10 jaar oud zijn. Kunt u een plant niet vinden of is het uitverkocht? Stuurt u dan een e-mail naarklantenservice@claessenorchids.com en wij regelen het voor u! In 2015 wordt deze webshop compleet vernieuwd. Een nieuw systeem en een verfrist nieuw uiterlijk zorgen ervoor dat wij u nog beter van dienst kunnen zijn!

Bezoek orchideeen-shop.nl